Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
» Käsihoidot
» Jalkahoidot
» Shiatsuhoidot
» HotStone-kuumakivihieronta 


Perinteinen käsihoito: Käsien kylvetys, kynsinauhojen ja kynsien hoito, kynsien lakkaus ja hieronta sormista kyynärpäihin.

Perinteinen jalkahoito: Jalkakylpy, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien ja känsien poisto, kevennystarpeen tarkistus, hieronta (jalkaterä ja sääri) sekä halutessasi kynsien lakkaus.
skylogo

jalkahoidot

Shiatsu on Japanista kotoisin oleva, manuaalinen, kokonaisvaltainen kokovartalohoito, joka perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Shiatsu on oivallinen sairauksien ennaltaehkäisyyn ja kehon luontaisen paranemiskyvyn palauttamiseen. Shiatsussa pyritään rentouttamaan kehoa ja mieltä, laukaisemaan jännitys- ja kiputiloja sekä parantamaan ja harmonisoimaan sisäelinten tilaa. Shiatsu parantaa energian, veren ja kehonnesteiden kiertoa ja toimintaa vartalossa. Monet kutsuvat shiatsua "akupunktioksi ilman neuloja".

Hoidossa asiakas lepää luonnonkuitupatjalla joustavat, mielellään luonnonkuituiset pitkähihaiset ja -lahkeiset vaatteet päällään. Kirjaimellisesti shiatsu tarkoittaa ’peukalolla painamista”, mutta shiatsuhoidon aikana hoitaja käyttää paineluun myös kämmeniään ja tarvittaessa esim. kyynärpäätä tai jalkojaan. Shiatsuun sisältyy myös erilaisia venytyksiä, hieromista, taputtelua, sivelyä ja keinuttamista.

Hoidon kesto n.1,5 tuntia
shiatsuhoidot

jingjang

HotStone –kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä tehtävä ihana, syvärentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva ja energisoiva hemmotteluelämys.

Kivet on kerätty valikoiduilta tuliperäisiltä alueilta, mistä johtuu kivien suuri mineraalipitoisuus. Luonnon muovaamina ne soveltuvat erinomaisesti rakenteellisesti, mm. sileyden ja muodon puolesta kehon käsittelyyn ja hoitoihin. Mineraalipitoisuutensa ansiosta kivet hoitavat ja ravitsevat ihoa.

Kuumilla kivillä ja öljyn avulla tehtävä kokokehonhieronta laukaisee lihasjännityksiä sekä stressiä tehokkaasti, lisäksi hoito aktivoi kehon aineenvaihduntaa. Hoito on hyvin syvärentouttava ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta.

Hoidossa asiakas lepää alushoususillaan lakanoiden välissä ja hoitaja paljastaa vartalosta alueen kerrallaan hierottavaksi. Hieronnassa käytetään laadukkaita, hyvin ihoon imeytyviä, ihoa hoitavia öljyjä.

Hoidon kesto n.1,5 tuntia

hotstonehoidot


Annin Hoitohuone, Pirttiharjunkatu 75, 15840 Lahti, Puh. 044-519 5199

  näytä normaaliversio » Ylös